ADVERTORIAL

Hvis du leder efter overflod, kan denne gamle kinesiske talisman være svaret...

5/5

af Benny Johansen den 17/07/2024

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Føler du, at du bare ikke kan få en pause? Ligesom livet rammer dig, mens du er nede, ser det ikke ud til, at noget går din vej? Eller som om der bare er en slags tyngde over dig, som du bare ikke synes at løfte? Nå måske er din løsning noget hjælp fra denne gamle talisman.

Det sidste år har været groft. Livet bragte os ned og sparkede os derefter til godt mål. Og det er bare den bredere historie. Hver og en af ​​os har haft rigelige mængder af virkelig uønskede vanskeligheder, der bare stablede sig og fortsætter. Det ser ud til, at hele verden er ude af lykke, og hver eneste af os er uheldige på vores egne personlige måder.

De gamle kinesere gik naturligvis gennem endeløse sådanne cykler af boom og bust. De havde endda et ordsprog om deres eget land: ”Imperiet, længe opdelt, skal forene sig; længe forenet, skal dele sig. ”

Men gennem disse årtusinder overlevede en tradition. Og det kan bare hjælpe os i vores tid igen.

Hvad er det?

feng-bracelet-2

BoLuk FengShui Bracelet har været en stærk hæfteklamme for kinesisk mystik i virkelig lang tid og har været brugt til alt fra at beskytte hjem og gravide til virksomhedssammenslutninger. Det har været en særlig favorit blandt forretningsfolk og spillere, men dets magt siges at hjælpe med meget mere end bare held og rigdom.

Obsidian-stenene og den traditionelle Pi Xiu-talisman menes at bringe lykke, beskyttelse mod uheld og tiltrække rigdom. Det er af denne grund, at den kinesiske regering for længst havde haft et forbud mod at sælge disse armbånd uden for Kina såvel som bogstaveligt talt at konfiskere dem fra turister, der søgte at forlade landet med en. Ud fra en overtro, at hvis de lader dem forlade Kina, vil de dræne Kinas rigdom og held til resten af ​​verden.

Men nu, hvor hele verden ser ud til at være ret kort på held, er tanken, at måske hvis alle havde disse, kunne verden måske bare trives igen (og ifølge partiets officielle logik vil verden være i stand til at købe kinesisk varer igen).

Hvad gør det så specielt?

Pi Xiu, også kendt som Pi Yao, talisman (den lille gyldne hundlignende figur) har siden oldtiden i Kina været antaget at være en formue til hjemmet eller arbejdspladsen, den bogstavelige slags. Ikke kun det, det menes også at forhindre velstand og formue i at forlade arbejdspladsen.

For at supplere dets evner er den mest populære form for brug i et armbånd, traditionelt lavet med obsidian sten, et naturligt vulkansk glas, der menes at have beroligende og afbalancerende virkninger på dit sind og sjæl samt hjælper jorden og forbinder din rodchakra til jorden.

Så i lægmandssæt er de udnyttede fordele ved BoLuk FengShui Bracelet:

Kraftige metafysiske egenskaber, der hjælper med at beskytte dig mod negativitet.

Genererer god Feng Shui

Afværger negativ energi, ondskab og forhindringer i dit liv

Hjælper med interne stridsspørgsmål, såsom angst, stress og undertrykt traume

For korrekt effektivitet anbefales det ikke at lægge det i soveværelset og i stedet placere det i stuen, mens du sover, vendt mod døren.

Hvad angår prisen på disse traditionelt håndlavede talismaner, gælder BoLuk FengShui Bracelet normalt for det kinesiske svarende til 418 kr. Men initiativet til at sprede sig over hele verden for at hjælpe alles velstand er også godkendt til at omfatte 50% rabat og gratis verdensomspændende forsendelse (Nu kun 209 kr). Kineserne er desperate efter, at udlændinge har penge at bruge i Kina, og vi drager fordel af det.

Helt ærligt, uanset om det virkelig har nogen af ​​de mystiske og energiske effekter, er det også et smukt stykke tilbehør. Grib en hurtig, mens de stadig er til salg, og kan de give dig formue og lykke.

Lyt bare til nogle af historierne:

”Se, jeg ved ikke, om det er fordi det er magisk, eller fordi sort og guld æstetikken bare ser så flot ud, men jeg mødte faktisk min kæreste takket være denne lille fyr. Efter tre forskellige snydepartnere i de sidste fem år synes jeg endelig at have fundet nogen, jeg ville være villig til at slå mig ned med. Magisk eller ej, tak.”

”Jeg har nogle kinesiske investorvenner, jeg mødte langt tilbage, da vi stadig kunne rejse frit. En af dem gav mig disse armbånd i gave, og jeg kunne virkelig godt lide det. Jeg tror, ​​jeg gør mit eget held i livet, men det kan ikke skade for måske at give det et lille boost, ikke? Så jeg fik min kone en også, hun sværger, at hun begyndte at finde tilfældige mønter på gaden, siden hun begyndte at bære den.”

”Jeg er ikke den overtroiske type, men jeg har været mere og mere i østlig filosofi, og det sidste år fik mig så stresset. Jeg fik en af ​​disse, og jeg sværger bare at have det på mit håndled, som jeg tænker på. På en mere praktisk note er jeg ikke blevet syg lige siden jeg begyndte at bære det, så jeg tror, ​​det rent faktisk kan fungere!”

Konklusion: Skal du få et BoLuk FengShui Bracelet?

Samlet score

4.8/5

5/5
Håndværk
99%
Holdbarhed
96%
Værdi af penge
98%

Helt 100%!

Uanset om du tror, ​​de arbejder eller ej, bare det lille håb om, at de måske måske er, er en dyrebar vare i disse hårde tider, og virkelig kan det være deres hemmelighed, der giver folk håb om at komme igennem hårde tider. Og hvis de ikke gør det? Nå, det er meget smukt og faktisk ret billigt for noget lavet med ægte obsidian. Så ja. Få en hurtig inden 50% salg slutter.

Sådan får du det:

Nu hvor du kender til disse fantastiske og fantastiske gamle talismaner, skal du vide, hvordan du får en, så her er de enkle trin:
 
Trin 1: Vi anbefaler at bestille et originalt BoLuk FengShui Bracelet (der er knock offs overalt) fra det officielle websted ved at klikke her.
 
Trin 2: Tag det på og gå rundt med lidt mere lethed i hjertet, Pi Xiu passer på dig.

TIP: BoLuk FengShui Bracelet sælger hurtigt lige nu. Vi anbefaler stærkt at placere ordre hurtigt ved at klikke på knappen nedenfor, før denne kampagne slutter!

THIS IS AN ADVERTISEMENT AND NOT AN ACTUAL NEWS ARTICLE, BLOG, OR CONSUMER PROTECTION UPDATE.

This website is an independent service that is supported by advertising. The offers that appear within this article are from companies which the website receives compensation. Editorial Note: The editorial content on this page is created by the website. It is not provided by the companies whose products and service are discussed. Opinions expressed here are our own and have not been reviewed, approved or otherwise endorsed by any third party.

ADVERTISING DISCLOSURE: This website and the products & services referred to on the site are advertising marketplaces. This website is an advertisement and not a news publication. Any photographs of persons used on this site are models. The owner of this site and of the products and services referred to on this site only provides a service where consumers can obtain and compare.

© Copyright 2024 All Rights Reserved.