ADVERTORIAL

Hvis du leter etter overflod, kan denne gamle kinesiske talismen være svaret...

5/5

Karl Samuelsson | 21/05/2024

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Føler du at du bare aldri får en pause? Som om livet slår deg mens du er nede, ser det ut som om ingenting går din vei? Eller som om det bare er en slags tyngde over deg som du bare ikke ser ut til å kunne løfte? Vel, kanskje løsningen din er denne gamle talismanen.

Det siste året har vært grovt. Livet brakte oss ned og sparket oss for godt. Og det er bare den bredere historien. Hver og en av oss har hatt store mengder uønskede vanskeligheter som bare stablet seg og fortsetter. Det virker som om hele verden er ute av flaks, og hver og en av oss er uheldige på hver sin måte.

De gamle kineserne gikk selvfølgelig gjennom endeløse slike sykluser. De hadde til og med et ordtak om sitt eget land: “Imperium, lenge splittet, må forene seg; lenge forent, må dele.”

Men gjennom disse årtusener overlevde en tradisjon. Og det kan vise seg å hjelpe oss i vår tid.

Hva er det?

feng-bracelet-2

BoLuk FengShui Bracelet har vært en kraftig stift for kinesisk mystikk i svært lang tid, og har blitt brukt til alt fra å beskytte hjem og gravide til bedrifter.. Det har vært en spesiell favoritt for forretningsmenn og spillere, men dens kraft sies å hjelpe med mye mer enn bare flaks og velstand.

Obsidian-steinene og den tradisjonelle Pi Xiu-talismanen antas å gi lykke, beskyttelse mot uflaks og tiltrekke seg rikdom. Det er av denne grunn at den kinesiske regjeringen for lengst har hatt et forbud mot å selge disse armbåndene utenfor Kina, samt bokstavelig talt å konfiskere dem fra turister som ønsket å forlate landet med dem. Overtro sa at hvis de lar dem forlate Kina, vil de tømme rikdommen og hellet fra Kina til resten av verden.

Men nå, mens hele verden ser ut til å være ganske kort på flaks, er tanken på at kanskje hvis alle hadde en av disse, ville verden kanskje bare kunne blomstre igjen (og ifølge partiets offisielle logikk, vil verden kunne kjøpe kinesiske varer igjen).

Hva gjør det så spesielt?

Pi Xiu, også kjent som Pi Yao, talismanen (den lille gyldne hundlignende figuren) har siden antikken i Kina blitt antatt å være en formue for hjemmet eller arbeidsplassen, den bokstavelige typen. Ikke bare det, det antas også å hindre rikdom og formue fra å forlate arbeidsplassen.

For å supplere evnene, er den mest populære formen for bruk i et armbånd, tradisjonelt laget av obsidian steiner, et naturlig vulkansk glass, antatt til å ha beroligende og balanserende effekter på sinn og sjel, samt å hjelpe bakken med og koble din rotchakra til jorden.

Så i layman’s betingelser er de fordelte fordelene med BoLuk FengShui Bracelet:

Kraftige metafysiske egenskaper som hjelper deg med å beskytte mot negativitet.

Skaper God Feng Shui

Avviker negativ energi, ondskap og hindringer i livet ditt

Hjelper med interne plager, som angst, stress og traume

For riktig effektivitet anbefales det å ikke plassere den på soverommet, og i stedet sette det i stuen mens du sover, vendt mot døren.

Når det gjelder prisen på disse tradisjonelt håndlagde talismanene, går BoLuk FengShui Bracelet vanligvis til kinesisk tilsvarende 558 kr. Men initiativet til å spre seg over hele verden for å hjelpe den generelle velstanden til alle er også en godkjent grunn for å inkludere 50% rabatt og gratis frakt over hele verden (Nå bare 279 kr). Kineserne er desperate etter at utlendinger skal ha penger å bruke i Kina, og vi drar nytte av det.

Oppriktig, uansett om det virkelig har noen av de mystiske og energiske effektene, er det også et nydelig stykke pynt. Kjøp en rask mens de fremdeles er på salg, og de kan gi deg lykke.

Bare hør på noen av fortellingene:

“Jeg vet ikke om det er fordi det er magisk eller fordi svart og gull estetikken bare ser så fin ut, men jeg møtte faktisk kjæresten min takket være denne lille fyren. Etter tre forskjellige partnere de siste fem årene, ser det ut til at jeg endelig har funnet noen jeg ville være villig til å slå meg til ro med. Magisk eller ikke, takk.”

“Jeg har noen kinesiske investorvenner jeg møtte helt tilbake da vi fremdeles kunne reise fritt. En av dem ga meg disse armbåndene i gave, og jeg likte det veldig godt. Jeg tror på at jeg er min egen lykke i livet, men det kan vell ikke skade å gi det et lite løft, ikke sant? Så jeg fikk meg og min kone en også, hun sverger at hun begynte å finne tilfeldige mynter på gaten siden hun begynte å bruke den.”

“Jeg er ikke den overtroiske typen, men jeg har gått mer og mer inn i østlig filosofi, og det siste året var meget stressende. Jeg har en av disse, og jeg sverger at det bare er å ha det på håndleddet. På en mer praktisk note har jeg ikke blitt syk helt siden jeg begynte å bruke den, så jeg tror det faktisk kan fungere!”

Konklusjon: skal du få deg et BoLuk bracelet?

Total Poengsum

4.8/5

5/5
Håndverk
99%
Varighet
96%
Verdi av pengene
98%

Absolutt 100%!

Enten du tror de funker eller ikke, bare det lille håp om at de kanskje kan fungere, er et dyrebart redskap i disse vanskelige tidene, og virkelig kan det være deres hemmelighet, noe som gir folk håp om å gjennomgå tøffe tider. Og hvis de ikke gjør det? Vel, det er veldig pent og faktisk ganske billig for noe laget med ekte obsidian. Så ja. Få en fort før salget på 50% avsluttes.

Hvordan få det:

Nå som du vet om disse fantastiske gamle talismanene, må du vite hvordan du skaffer deg en, så her er de enkle trinnene:
 
Steg 1: Vi anbefaler deg å bestille et originalt BoLuk FengShui Bracelet (det er knock offs overalt) fra det offisielle nettstedet ved å klikke her.
 
Steg 2: Sett den på og gå rundt med litt mer letthet i hjertet, Pi Xiu passer på deg.

TIPS : BoLuk FengShui Bracelet selger fort ut akkurat nå. Vi anbefaler på det sterkeste å bestille et raskt ved å klikke på knappen nedenfor før denne kampanjen avsluttes!

THIS IS AN ADVERTISEMENT AND NOT AN ACTUAL NEWS ARTICLE, BLOG, OR CONSUMER PROTECTION UPDATE.

This website is an independent service that is supported by advertising. The offers that appear within this article are from companies which the website receives compensation. Editorial Note: The editorial content on this page is created by the website. It is not provided by the companies whose products and service are discussed. Opinions expressed here are our own and have not been reviewed, approved or otherwise endorsed by any third party.

ADVERTISING DISCLOSURE: This website and the products & services referred to on the site are advertising marketplaces. This website is an advertisement and not a news publication. Any photographs of persons used on this site are models. The owner of this site and of the products and services referred to on this site only provides a service where consumers can obtain and compare.

© Copyright 2024 All Rights Reserved.