ADVERTORIAL

Dacă ești în căutarea abundenței, acest talisman chinezesc antic poate fi soluția...

5/5

de Silviu Stefanescu în 22/06/2024

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Simiți că nu te mai scapi de griji? De parcă viața îți taie răgazul și nimic nu îți merge? Sau simți că ai o anumită povară de care simți că nu poți scăpa? Ei bine, poate că soluția pentru problemele e acest talisman vechi.

Ultimul an a fost foarte dificil. Viața ne-a pus bețe-n roate și ne-a mai și batjocorit. Și asta e doar povestea pe larg. Fiecare dintre noi a avut parte de greutăți nedorite care s-au tot adunat și adunat. Se pare că toată lumea are ghinion, și fiecare dintre noi a avut parte de el prorpiul fel.

Chinezii antici au avut și ei parte de propriile cercuri de abundență și sărăcie. Au avut chiar și o zicătoare despre tărâmul lor: „Imperiul, de mult dezbinat, trebuie unit; de mult unit, trebuie dezbinat.”

Însă dealungul mileniilor, o tradiția a supraviețuit. Și s-ar putea să ne ajute în cel mai rău ceas al nostru.

Ce este, oare?

feng-bracelet-2

Brățara BoLuk FengShui Bracelet a fost un simbol puternic al misticismului chinez pentru foarte mult timp și a fost utilizată în toate începând cu protejarea caselor și a femeilor însărcinate și până la fuziuni corporative. E populară mai ales în rândurile oamenilor de afacere și lumea jocurilor de noroc, însă se spune că puterea ei nu se limitează doar la noroc și bogăție.

Pietrele de obsidian și talismanul tradițional Pi Xiu sunt considerate a fi aducătoare de noroc, alungă ghinionul și atrag bunăstarea materială. Din acest motiv guvernul chinez a împiedicat comercializarea acestor brățări în afara Chinei, precum și le-au confiscat de la turiștii care intenționau să părăseasca țara cu ele. Ei au făcut acest lucru datorită superstiției conform căreia dacă aceste brățări ar părăsi țara, ar lua norocul și bogăția Chinei și s-ar pierde în restul lumii.

Dar acum, din moment ce se pare că toată lumea duce lipsă de noroc, ideea este că dacă toată lumea ar avea un astfel de talisman, lumea va putea prospera din nou (și conform logicii oficiale a partidului, lumea va putea cumpăra bunuri chinezești din nou).

De ce sunt atât de speciale?

Se crede încă din timpuri străvechi că talismanul Pi Xiu, cunoscut și ca Pi Yao (acea mică figură canină aurie) aduce noroc casei sau locului de muncă, literalmente. Și doar atât, se mai crede că împiedică plecarea bogației și norocului de la locul de muncă.

Pentru a beneficia de puterile sale, aceasta se poartă sub forma unei brățări, tradițional confecționată din pietre de obsidian, o piatră vulcanică naturală, care se crede că are efecte liniștitoare asupra minții și sufletului precum și este capabilă să vă ancoreze chakra-ul de pământ.

Deci pe înțelesul tuturor, beneficiile brățării BoLuk FengShui Bracelet sunt:

Proprietăți metafizice puternice care vă vor protejza de energiile negative.

Atrage Feng Shui bun.

Îndepărtează energia negativă, răul și obstacolele din viața ta.

Ajută la alinarea conflictelor interne, precum anxietatea, stresul și traumele suprimate.

Pentru a beneficia din plin de puterile sale, nu se recomandă să le puneți în dormitor, ci să le puneți în camera de zi pe timpul nopții, cu fața înspre ușă.

În ceea ce privește prețul pentru aceste talismante tradiționale confecționate manual, brățara BoLuk FengShui Bracelet, prețul chinezesc este echivalent cu 269,98 RON. Însă, datorită inițiativei de a aduce prosperitate în lume, au un discount de 50%, iar livrarea este gratuită în toată lumea (acum prețul este de doar 134 RON). Chinezii vor cu disperare ca străinii să aibă bani pe care să îi cheltuiască în China, și prin urmare noi beneficiem de asta.

Dar lăsând misticismul de-o parte, fie că acestea au sau nu au aceste efecte și energii mistice, sunt totuși un accesoriu foarte încântător. Cumpărați-vă una cât timp sunt la reducere, și poate chiar vă vor aduce noroc și fericire.

Uitați-vă peste câteva povești de la cei care le-au cumpărat:

„Uite chiar nu știu dacă sunt chiar magice sau pentru că îmi place combinația de negru și auriu, dar chiar mi-am întâlnit iubitul mulțumită lor. După ce am fost înșelată de ori în ultimii cinci ani, se pare că în sfârșit am dat peste cineva care vrea să rămânem împreună. Magie sau nu, vă mulțumesc.”

„Am câțiva prieteni chinezi care sunt investitori pe care i-am întâlnit când încă puteam circula liber. Unul dintre ei mi-a oferit aceste brățări drept cadou și mi-au plăcut foarte mult. Eu cred că îmi fac singur norocul în viața, însă nu strică să folosesc un mic ajutor, nu? Așa că i-am cumpărat și soției și de când o poartă a început să găsească monezi pe stradă.”

„Nu sunt genul superstițios, însă sunt tot mai pasionat de filozofia orientală și ultimul an m-a afectat puternic. Mi-am cumpărat și eu una și jur că doar purtând-o la încheietură mă liniștesc. Pe de altă parte, nu m-am mai îmbolnăvit deloc decând o port și chiar cred că are efect!”

Concluzie: Ar trebuit să îți cumperi o brățară BoLuk FengShui Bracelet?

Scor total

4.8/5

5/5
Nivel artizanal
99%
Rezistență
96%
Valoare
98%

Cu siguranță 100%!

Fie că crezi în ele sau nu, doar mica speranță că ar funcția e un lucru foarte prețios în aceste vremuri grele, și poate chiar asta e secretul, să oferi oamenilor speranța că vor putea trece peste aceste vremuri. Și dacă nu funcționează? Ei bine, e ceva foarte frumos și ieftin având în vedere că sunt făcute cu obsidian adevărat. Deci da. Cumpără una cât încă mai este o reducere de 50%.

Cum se poate cumpăra:

Acum că știi ceva despre aceste uluitoare talismane, cu siguranță că te întrebi de unde poți obține unul și cum se folosesc, ei bine aici sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi:
 
Pasul 1: Vă recomandăm să comandați o brățară BoLuk FengShui Bracelet orginală (se găsesc imitații peste tot) de pe site-ul orginal apăsând aici.
 
Pasul 2: Poart-o cu tine și te vei simți mai ușurat, Pi Xiu va avea grijă de tine.

Atenție: Brățara BoLuk FengShui Bracelet se vinde foarte repede la ora actuală. Vă recomandăm să faceți o comandă apăsând pe butonul de mai jos înainte ca promoția să se încheie!

THIS IS AN ADVERTISEMENT AND NOT AN ACTUAL NEWS ARTICLE, BLOG, OR CONSUMER PROTECTION UPDATE.

This website is an independent service that is supported by advertising. The offers that appear within this article are from companies which the website receives compensation. Editorial Note: The editorial content on this page is created by the website. It is not provided by the companies whose products and service are discussed. Opinions expressed here are our own and have not been reviewed, approved or otherwise endorsed by any third party.

ADVERTISING DISCLOSURE: This website and the products & services referred to on the site are advertising marketplaces. This website is an advertisement and not a news publication. Any photographs of persons used on this site are models. The owner of this site and of the products and services referred to on this site only provides a service where consumers can obtain and compare.

© Copyright 2024 All Rights Reserved.